Internationella Influencers

Internationella Influencers

Ja i dagens samhälle finns det ju massor av influencers, både stora och små inom flera olika områden och på flera olika plattformar. Det blir till sist svårt att veta vem man ska följa och inte för det finns så många olika så därför kan det vara bra att kolla vilka som finns och vad just dom gör, vart kommer dom ifrån och annat som är roligt att veta.

8 Influencers

I Italien har vi en stor bloggare men förutom det så är hon fotomodell och designer inom mode, hon heter Chiara Ferragni, hon delar med sig av vardag och hur det är att vara nybliven mamma på sin Instagram som har 20 miljoner följare och dessutom driver hon en blogg där man får ta del av hennes tips och dom senaste trenderna inom mode och skönhetsvärlden. I Tyskland hittar vi en blogg som inspirerar oss med resor, mat, träning och mode, influencern bakom denna blogg är livsstils- och modebloggaren Xenia Adonts med 1,5 miljoner följare som älskar att sen hennes bildflöde på Instagram som hon tar på sina resor till olika länder. En annan influencer från Tyskland är Nikkie de Jager som är en stor makeupartist och har sin kanal på Youtube – kanal “nikkietutorials” hon har även en Instagram där hon delar med sig av sina sminktips och videos, även hon har miljontals följare som vill ta del av hennes bilder och videos.

8 Influencers
8 Influencers

I Norge bor Nina Sandbech som är en influencer inom foto och mode, resmål och färgglada outfits är det man ser om man går in på hennes instagram med 138 tusen följare. På hennes blogg delar hon med sig av saker hon själv blir inspirerad av och tips från sin egen stil. Followmeto är säkerligen någonting som ni har hört talas om tidigare och skaparen bakom är Murad Osmann, det är han och hans fru Natalie som startade followmeto och det första fotot kommer från deras resa i Barcelona. Murad har 4,5 miljoner följare på Instagram och det har idag blivit en tradition att ta nya bilder i varje nytt land de besöker så att följare kan efterlikna deras bilder.  Grundaren till “manrepeller.com” är den Amerikanska skådespelaren och bloggaren Leandra Medine Cohen, hon har en Instagram med ungefär 2,4 miljoner följare som älskar att se hennes bilder med utstickande stil, hennes känsla för färger, former och stilar är fantastisk.

Hon vill inspirera människor att använda mer färgglada plagg. Vill man ha mer inspiration till stil och mode så är Danielle Bernsteins blogg och Instagram “weworewhat” bra att följa, Danielle är en av dagens största influencer med sina 2,4 miljoner följare. Sist men inte minst har vi en till tjej från Norge hon bor där med sin man och son, hon delar med sig av sin vardag, outfits i fina kulörer och annat smått och gott och det är Gine Margrethe hon bloggar, Instagrammar och lägger ut filmer på Youtube. Så nu har vi gått igenom åtta internationella influencers.

© 2021 Amator kultur